So tell me, what is our ending? Will it be beautiful?

Är inte på världens bästa humör idag. Blir helt enkelt grinig när jag sover för länge, och idag vaknade jag halv ett. Möblerade iaf om igårkväll, eller ja jag flyttade på sängen och datorn så nu lyser inte solen direkt på en när man vaknar (eller ja beror på vilken tid, vaknar man efter ett så lyser den nog på en för då har den nästan gått förbi fönstret). Men iaf så fixade jag det igår och dammsög lite och idag har jag också fortsatt städat lite. Men orkade såklart inte fixa klart allt, haha latmask. Gör det ikväll eller imorgon. 

Dessutom måste jag tvätta och packa. Ska tas med sig kläder och grejor för tre veckor så det är en hel del. Kommer inte få plats så pappa får nog ta med sig en del med tanke på att vi ska till Skåne sen. Blir nog en riktigt rolig semester, hoppas på finfint väder. Längtar tills på måndag eftermiddag då jag lämnar Gällivare och inte kommer tillbaka förrän i augusti och då har jag min knodd med mig dessutom.

Hittade massa cambilder från 08 och 09 i nå gamla mappar. Haha så kul att sitta och titta på och se om man har förändrats nå. Plus att det fanns en bild på mig och Linnea från 2008 och en på Stoffe och Nova från i somras. Saknar min hårfärg som jag hade i början på alla bilder, men tror inte jag vill ha så mörkt hår igen. Blir så blek i ansiktet. Men är sugen på att färga det lite mörkare än det är nu. Kommer väl sluta med svartbrunt hår igen hur som helst, gillar ändå den färgen bäst haha ;)
 

 
Lyssnade nyss på Kissies låt. HAHA fyfan vilken flopp säger jag bara. Det var inget drag i den alls och dom säger att det kommer bli årets sommarplåga. Jag dör i alla fall om dom kommer att spela den på krogen.
 
Min hund är glad. Hon har hittat en gammal söndertuggad tennisboll under bokhyllan. Den har nog legat där sen gammelhunden dog. Hon leker helt obekymrat med den och skuttar runt. Jag vill också vara en obekymrad hund. I alla fall idag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0