5 timmar kvar

Mindre än fem timmar kvar tills tåget går. Det menas med att jag är i Gävle om typ 18 timmar. Borde börja bli stressad snart haha. Är iofs typ klar med allt. Ska på stan en sväng om ett tag och det enda som jag har kvar att packa ner är datorn. Vet inte hur fan den ska få plats. Har packat och packat om typ tio gånger, det blir inge mindre plats för det.

Idag försov jag mig till min enda lektion och missade den. Började åtta och slutade tjugo i tio och jag vaknade ganska precis tio. Duktigt gjort. Mamma ringde till och med och väckte mig klockan sju men jag måste ha somnat om direkt. Är typ sämst. Var ju ändå tvungen att åka upp till skolan sen och hämta hem spanskahäftet och ta bort låset från skåpet.



Hoppas att Malin kommer till tågstationen i Boden och säger hej ikväll. I övrigt förväntar jag mig samma dryga resa som alltid. Men jag är van, det är inte jobbigt bara drygt. Har filmer på datorn som jag ska kolla och kom just nu på att jag måste hämta den där andra sladden så att jag kan koppla mitt headset till datorn. Om jag glömmer den så börjar jag grina haha, för jag tänker inte kolla på film utan ljud. Hoppas jag inte får nån jobbig människa bredvid mig bara. Hoppas att ingen vill åka tåg nu. Förmodligen går inte min önskan i uppfyllelse tyvärr.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0