Feber och sjuk idag

Vaknade upp med feber imorse men for till jobbet ändå. Skulle jobba tills mamma hade lunch, sen hämtade hon mig och skjutsade hem mig. Hann göra allt i hundgården, gå ut med två hundar och måla alla stora blomlådor i trä iaf. Kände mig rätt okej när jag åkte hem, men somnade vid tolv och sov till fyra och sen var jag helt jävla död alltså.
 

 
Hade världens jävla feber när jag vaknade sen men den släppte nog för typ en timme sen så jag känner mig jättepigg nu samtidigt som jag är hängig och sådär. Ska iaf jobba imorrn och fredag så gott det går så får jag vila upp mig till helgen istället. Hoppas att jag orkar.

Är i planerartagen nu iaf. Håller på att fundera över min hårfärg, och har typ kommit fram till hur jag ska göra. Typ. Bestämmer väl mig när jag står i affären och tittar på färg haha. Sen tror jag det blir att åka till Stockholm en dag i juli, när jag är i Gävle. Ska kolla med morbror hur det kan bli med det. Annars åker jag ju till Stockholm den 23:e men då ska vi ju vidare mot Skåne direkt så jag hade velat åka dit innan och vara med morbror. Nåja får bestämma det där senare.

Nu ska jag hoppa i duschen, snart läggdags och jobb 7.00 imorrn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0