Söndag utan söndagsångest

Dags för en uppdatering efter Gävleresan nudå kanske. Känns som jag var där en evighet på ett sätt, även om det bara var en vecka. När jag kom på lördagen blev jag iaf hämtad av Christoffer och Matte och vi åkte hem. Tror det var den dagen vi var iväg till Medskogssjön med Sebbe för att hälsa på Christoffers farmor och Tord också.




Sen har vi mest varit hemma följande dagar, var ut och fiska med båten med Martin och Öberg en dag också, sen dagen efter var det bara vi två och Öberg. Fick se en gädda och en abborre för första gången i mitt liv haha! Har aldrig sett såna förr.
 



På torsdag städade jag och Rigmor huset och Leif och Tord var ute och fixade medan Christoffer var i skolan. Tog typ sex timmar för oss innan vi var klara inomhus, jag var typ död. Inte van vid att städa ;) Sen på fredag tog min fina pojk studenten och jag fick äntligen se han i skjorta och kavaj som jag gnällt om säkert ett år haha! Fast det var första och nog bland de sista gångerna skulle jag tro. Bara därför ska jag köpa en skjorta åt han som han får använda.... Haha. Nä ska inte vara dum.





Kerstin och Tobbe hämtade oss igår så vi åkte till dom och var där tills mitt tåg gick hem. Drygt och tråkigt att åka men så är det. Bara att räkna ner tills nästa gång jag åker dit, och det kommer nog gå fort för mig, iaf de kommande veckorna då det vankas jobb.

Nu ska jag hoppa i duschen, sen ska jag till mamma och hämta hunden för hon ska sova här så att jag inte behöver upp så tidigt imorrn. Ska cykla till jobbet så drar väl iväg vid halv sjutiden. Ser inte alls fram emot jobb, men det blir nog kul när det väl drar igång! Lär hitta en matlåda också kom jag på, vet inte vad jag ska äta imorrn..


Hoppas, hoppas, hoppas!! Håller alla tummar för dig skull. ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0