Hejhej sommartankar osvosv

Har jobbat idag och haft huvudvärk, skitbra kombination. Vart bättre efter fem timmar och fyra alvedon iaf. Och då var jag redan hemma haha. Somnade på soffan efter maten, vaknade av att Christoffer ringde och sa att han bokat hotellrum i Sundsvall på vägen hem i sommar. Så nu är det fixat också, skönt.

Hoppas på en rolig sommar. Hittade bilder från förra sommaren eller ja från Finlandskryssningen, måste verkligen göra om den där kryssningen, hade varit kul nu speciellt när man är 18. :) Men funderar ännu vad jag ska hitta på för nå kul av lönen sen.. Utlandsresa hade varit sjukt roligt, men vet samtidigt inte om jag vill lägga ner alla pengar på det, för allt kommer typ gå åt då. Vill spara till tatuering, vill kunna shoppa osv.





Hehe, som sagt så var han typ för lång för toan på båten, skallen tog i taket ;)

Funderade på att färga håret igen innan bröllopet, nu i veckan alltså men det får nog vara för färgen har blivit rätt bra nu tycker jag.

Kliar som fan i näsan, har inte ätit nå medicin idag för jag hade ingen här, så ska rasta hunden nu och över till pappa och hämta den, sen in i duschen, kolla lite teve, krypa ner till kojs, ringa pojken, sova :) Två och en halv arbetsdag kvar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0