Tapeterna är valda

Kom nyss hem från pappa, vi har varit och valt tapeter till mitt rum hos mamma :) Har velat tapetsera om hur länge som helst men pappa har inte haft ork tror jag, men jag önskade mig nya tapeter i födelsedagspresent och har varit och kollat en gång men det finns ju huur mycket som helst, det går ju inte att bestämma sig!
Eftersom pappa är målare så kan han ju det där så det är mycket lättare att välja när han vet vad som ser bra ut. Ska ha en av mina långsidor som fondvägg har jag tänkt.
 


Först valde vi den här tapeten, och så vitt resten men pappa hittade en annan när han letade vidare.
 

Och det blev den här till slut! Bilden gör som vanligt inte tapeten riktigt rättvis. Den är inte så lila som den ser ut att vara, riktigt.
 

De andra väggarna är nästan vita och skimrade i lite glitter, så svårt att förklara, tog ingen bild på dom men lär väl fota sen. Det blir väldigt neutralt, det är bra. Jag tror det kommer bli skitsnyggt faktiskt :) Pappa kan det där han. Äntligen börjar det hända något, jag har haft mina fula gula tapeter sen vi flyttade hit för ja, vad kan det vara, mer än fem år sen iaf. Har ingen koll. Lovade mig själv när vi flyttade hit att jag aldrig någonsin skulle välja gula eller rosa tapeter igen, men jag valde självklart gula. Undra hur jag tänkte? Nåja, var inte alltför gammal, max 13.

Nu väntar jag på mamma, vi ska handla och fara på Dollar. Det är jättefint väder ute nu, blir en promenad sen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0