Onsdag och leeedig

Kämpade mig upp ur sängen efter åtta idag och åkte till skolan med kvart i nio bussen. Sen åkte jag hem med tjugo över nio bussen. Hade tydligen inga lektioner, skulle redovisa två arbeten idag men de skulle vi visst göra nästa vecka och vi var redan klara så då var de bara att sätta sig på bussen igen och ta helg.

Jag har kollat på teve en sväng, städat klart sen igår, varit på apoteket och hämtat ut medicinen och börjat tvätta kläder. Hoppas att min nya medicin funkar. Har läst lite på nätet om den också och läste massa som läkaren inte har sagt, vet dock inte hur man ska ta det haha?



"Körförmåga och användning av maskiner. Enstaka personer kan bli dåsiga av denna typ av läkemedel. Innan du kör bil eller utför uppgifter som kräver skärpt uppmärksamhet, måste du därför känna till hur du reagerar på Loratadin Copyfarm."

"Varningar och försiktighet. Loratadin kan ibland ge dåsighet, vilket förstärks av alkohol. Försiktighet med alkohol rekommenderas när du använder loratadin. Loratadin kan försämra reaktionsförmågan. Det bör du tänka på vid tillfällen när skärpt uppmärksamhet krävs, till exempel när du kör bil eller använder maskiner som kan vara farliga."

Men de är väl bara om jag blir dåsig som jag borde tänka på det där. Hoppas iaf att det funkar :) Vet inte om jag inbillar mig eller om det blev bättre när jag tog en tablett. Får se hur jag reagerar nästa vecka för då är jag hos mamma med hundarna.

Nu ska jag sätta mig framför teven och glo och vänta på att tvätten ska bli klar, kanske ta en powernap och sen vänta på att Michaela ska höra av sig när hon slutar om ett par (ganska många..) timmar. Dessutom måste jag komma ihåg att slå in Christoffers presenter ikväll också, lär lägga in en påminnelse haha.. PLUS att jag vill göra en ny jävla header, men jag har inga bra bilder eller nån idé hur den skulle se ut i såna fall :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0