Dör snart av allergi

Vaknade helt knäckt, snorig och allergisk imorse. Vill ni inte läsa om snor och sånt äckel så kan ni sluta nu och hoppa ner till bilderna. Höll på att kvävas när jag låg ner i sängen imorse haha och jag kan inte snyta mig när jag är allergisk för näsan sväller och de rinner bara ur den, det är liksom inget snor att snyta ut (haha). Eftersom näsan är svälld så känns det som att huvudet blir igenstockat när jag är snorig men inte kan snyta mig, så jag har ont "i" ögonen och är skittung i huvudet.

Haha hitta bilderna på google, dom ska tydligen visa balanserad hälsa, obalanserad hälsa med allergi och balanserad hälsa med allergi. Känner mig som mittenbilden, men påväg mot den högra bilden snart iaf!

Vart med andra ord ingen skola för mig idag. Enda gången jag har mått bra är när jag har sovit idag. Ska egentligen vara hos mamma denna vecka men jag klarar inte av det pga hundarna (det är dom jag är allergisk mot) så jag ska sova hos pappa inatt och hoppas jag är bättre imorrn. Måste hur som helst upp till Malmberget även om jag inte ska till skolan, för jag har körlektion klockan ett. Har dessutom teorilektion halv sex imorrn så jag måste bli bättre. Känner mig som en treåring just nu.

Har kollat Paradise hotel och tänkte gå och sova men måste göra bort teorin för den har jag inte orkat med. Är egentligen alldeles för trött och sliten men jag kommer inte ha tid imorrn om jag ska till skolan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0