Värdelösa torsdagskväll

Har druckit smoothie, blivit nojig över mina ögonbryn och plockat lite och målat mina nästintill obefintliga naglar glitter-röda. Känner mig väldigt fancy (haha..). Fått nå tvångsgrejs att plocka ögonbrynen liiite hela tiden för varje dag upptäcker jag att dom ser för tjocka ut ibland. Kommer sluta med att jag inte har några kvar haha. Trevligt med torsdagar är ju att det bara är skit på teve hela tiden, extra kul när man inte har nå speciellt för sig är det ju också.


Tog ungefär hundra år att få en bild där naglarna syntes lite och min arm inte såg förvriden ut, nu ser det ut som att jag rakar näsan med min mobil. Väldigt gulligt. Dessutom såg mina ögonbryn feta ut, dags att plocka för andra gången idag? Nä, nu var jag inte direkt seriös.

Min fina älskling ringde alldeles nyss och surra för han var påväg hem från Martin. 1½ vecka sen jag åkte hem därifrån ungefär, får ont i magen så jag kommer sakna han innan vi träffas igen. Precis fyra veckor kvar, men det ska gå bra, det har gått bra förr. Förstår bara inte hur man har orkat i två jävla år med det här, ibland vill jag bara gå och dö för att jag saknar han. Men jag tror vi kommer att uppskatta varandra mer den dagen då vi bor närmare och kan träffas oftare, just för att det varit ett helvete med att ha distansförhållande ibland. Men allt går bara viljan finns, det har vi nog redan bevisat för oss själva, och kanske andra också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0