Man har vad man gör


 
Lagt upp en plan för vad jag ska sitta och göra när jag ugglar i skogen i Vittersjö när Christoffer jobbar, kommer jag ha kul eller?! ;) Skriva en maaassa skolarbeten, mest engelska då som sagt. Hinner säkert komma fler innan lovet, även fast jag bara går skola på onsdag och sen sticker jag, för imorrn ska vi till Luleå och då ska vi gå på nån högskola (typ?) på studiebesök, sen får vi typ tre timmar på stan och då blir det shopping och bränna pengar hoppas jag!! Kommer säkert bara därför inte att hitta nått....

Uppstigning typ innan klockan sex för bussen går kvart i sju från tågstation så blir att knalla dit med Linnea (som för i övrigt skulle ringa och väcka mig imorrn för annars försover jag mig garanterat). Så ikväll blir det läggdags tidigt, vilket jag förmodligen tyvärr kommer att misslyckas med, men tanken räknas väl ändå?

Drömde förresten värsta sjuka drömmen imorse. Vaknade av sms av Ida (på riktigt alltså) vid niotiden sen somnade jag om och klockan ringde efter nio och väckte mig. Så på typ en halvtimme hann jag drömma att jag försov mig till 20.40 och att inte en jävel sökt mig under dagen? Pappa hade inte ens ringt för att säga att det var mat? Ida hade inte undrat vart jag var i skolan, jag hade missat psykologiprovet och allt. Mamma låg på soffan och sov fast hon skulle jobba eftermiddag och hon hade inte väckt mig på hela dagen? Tänkte att jag verkligen inte skulle komma i säng tidigt och skulle försova mig när vi skulle till Luleå imorgon. När jag klev upp ur sängen hade jag en kudde innanför min sov-tshirt och sen hade en fastnat runt nacken och så hade jag rivit sönder halva sov-tshirten? Sen vaknade jag. Haha så jävla störd dröm och ändå kändes den så jävla verklig så det var typ äckligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0