Gårdagen i en massa ord

Gick till Sophie och Micke igår efter maten, Sophie sminkade mig och fixade mitt hår, vi drack vin och martini och surrade och jag vart där enda till innan nio nån gång, sen vidare till Linnea typ en timme sen åkte vi upp på Harrys. Kom dit och jag fråga om det var mycket folk där, dom sa typ att 48 personer gått in men att det var tidigt så att det skulle komma många fler, så vi hängde av jackorna i garderoben och det var typ seriöst helt dött där? Det sög och jag tror vi var där 15-20 minuter sen for vi ner på Nex istället och där var det folk.

När vi stod och köade där så träffa vi på två killar/gubbar/män, vad man nu ska kalla dom, men dom bjöd iaf mig och Sara på inträde och garderoben bara sådär? Sen när vi kom in så stoppa den ena mig och så följde vi med dom så bjöd dom på drinkar och så beställde dom in skumpa och hela köret. Haha jag vet fortfarande inte ens vad dom heter? Och de va ju inte så att dom bara var ute efter tjejer som det brukar vara, för dom bjöd killarna som var med oss också på dricka? Och den ena hade massa restauranger i Stockholm, så dom var typ täta eller nå haha.

Nå iaf var det väldigt kul igår, men det var nog för att jag inte hade några förväntningar alls. Träffade mkt roligt folk också och sådär, så det var kul. Idag mådde jag dock som en överkörd grävling och vill aldrig mer dricka alkohol i princip för det var så jävla mkt igår, men synd man glömmer det fort och är där snart igen ;) Har aldrig varit så bakis nånsin haha. Har skrivit en hel novell om gårdagen nu typ, iaf så var det kul att de var roligt igår eftersom det sög så hårt när jag var ut gången innan det. Så nu äre på rätt spår iaf.
 

Såhär såg mitt hår ut imorse, Sophie lockade det igår och snacka om att det höll bra :) Nu ska jag tvätta ur allt klet ur håret och platta det och fräscha till mig lite, det är väldigt välbehövligt. Sen ska jag trycka i mig nå fin bakismat, måste bara ta reda på först hur många points det är så jag vet vad jag kan äta. Enda jag fuskat med är ju att jag inte räknar alkoholen för jag tycker man ska få ha lite roligt ibland och det går inte om man ska räkna det också. Jag får äta 20 points om dagen och i en cider är det 8 points så ja, antingen måste jag svälta mig själv hela dagen och sedan bli aspackad för att jag inte ätit nått, eller så fuskar jag med alkoholen som jag valde att göra. Kommer ju ändå inte vara ut varje helg när jag håller på med det här, om jag ens kommer vara ut fler gånger jag går på diet, får se hur länge jag ska göra det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0