I told you I was trouble

Har inte hänt många knop idag, men det kommer det göra imorgon! Åkte i alla fall ner på Ica efter att Christoffer slutat, skitlångt att gå ju (hehe) men han hade bråttom. Sen hem och slänga in matvarorna i kylen och åka iväg till Vittersjö. Där var det ett heeelt gäng, nämligen Christoffers kusin och hennes kille, hans farfar och hans fru, hans gamla låtsasmamma, hans fostermamma, hans pappas morbror och hans tjej plus hennes hund. Och hans pappa då såklart. Var nog inte nån som förstod så mycket av det där ;) Sen kom i alla fall Sebbe dit också. Vi käkade lite där och sen bar det av hemåt.

På hemvägen plockade vi upp Max och Henke och sen gick jag hem och pojkarna var ute och åkte bil. Jag gjorde i ordning tacogratäng och tände ljus och käkade för mig själv. Har en så himla romantisk pojkvän, eller så inte. Just nu sover han i soffan och det har han gjort nu i snart en timme. Ska bli så jävla skönt sen när han har semester och orkar vara vaken och kontaktbar längre än halv tolv!!


Världens finaste kissekatt! Som inte syntes på långa vägar, hon drar helst när det kommer mycket folk

Imorgon ska jag ställa upp klockan för jag ska kliva upp tidigt. Har en hel del att göra innan tåget går hemåt på kvällen. Känns konstigt att jag ska åka hem imorgon, men det blir nog bra. Skönt att träffa alla blir det då i alla fall. Får se när jag åker ner nästa gång, den som lever får se vad som händer i framtiden. Jag håller tummar och tår för att allt ska bli så bra som möjligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0