Första december

Var till stan idag, hämtade ut ett paket som jag tyvärr lär skicka tillbaka imorgon men det går nog bra det med. Hittade inga julklappar på stan tyvärr, men beställde en på internet när jag kom hem så har bara en eller två kvar nu :) Blir nog eventuellt att åka ut till Valbo imorgon och kolla efter julklappar om herrn orkar göra det.

Hade skinnjacka på mig idag och frös inte ens ute, helt galet med tanke på att det är första december idag! Som norrlänning är jag inte van vid det, vid den här tiden är det snö, vinterjacka och tjocka kläder som gäller! Men på ett sätt är det skönt att det inte har börjat snöa ännu, men till jul vill jag ha snö :)



Har målat naglarna tidigare i brist på annat, eller helt enkelt för att jag lessnade på den rosa franska manikyren kanske. Nu är det vanlig vit fransk manikyr, ja ni ser ju på bilden upp till vänster..

Blir hyfsat tidig kväll för imorgon ska jag till tandläkaren :( Tur att Christoffer kan följa med i alla fall, annars hade jag aldrig gått.. Hoppas det går bra, och att jag får mitt hål lagat, även om jag egentligen inte vill det... Men det måste göras det också, och hellre gör jag det nu än om ett halvår då jag får betala för det.

Hoppas det är nån duktig och lugn tandläkare, och gärna nån som är van vid "såna som jag". Innan jag började gå på inskolning hos tandläkaren så var det en utländsk ung tandläkare som lagade ett hål åt mig och det var de värsta jag har varit med om, jag grinade och hyperventilerade hela tiden och han var så sjuuuukt nervös och försökte fråga mig vad jag brukade göra och vad jag pluggade osv men jag var så hysterisk så jag svarade knappt och han blev nog ännu mer nervös då. Förmodligen därför min tand går sönder hela tiden, för att han lagade den dåligt för han ville bli klar så snabbt som möjligt.. Nån sån vill jag inte ha, för det var inte alls kul..


Kommentarer
Postat av: Pappa

Du..här uppe har vi ju också +2 o blankis...knappt nån snö alls...helt sjukt.

2011-12-01 @ 22:38:32
Postat av: mommo

köp inga flera julklappar spara din pengar, julklappen är du kommer hem

2011-12-02 @ 16:38:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0