Freeedaaag

Idag är det en vecka sen jag gjorde tatueringen och den läker fint tror jag i alla fall! Har börjat lossna svarta tunna skorpor från den men det ska de ju göra, är faktiskt förvånad över att jag lyckats låta bli att pilla på skorporna :P Stör mig så mycket på sånt annars och river bort de hela tiden haha.. Tycker att den kan läka klart nu faktiskt!

Var till tandläkaren idag och det gick bra. På 20 minuter var min tand hel igen och det behövdes inte ens borras, grymt skönt! Skulle ha fått lustgas då men det slapp jag, vilket egentligen bara var bra. Hon fyllde igen det och slipade till det bara och sen var det klart. Behöver inte gå till tandläkaren förrän år 2013 nu, puuuh! Fast måste ju såklart gå ifall nått händer men inte annars.

Vi åkte till Valbo och kollade julklappar sen men hittade inget... Sen åkte vi till Patric och hälsade på innan vi gjorde lite ärenden och åkte hem. Christoffer har haft träning nu men är väl hemma snart. Ingen aning om vad som händer ikväll, antingen sitta hemma och titta på Idol eller så drar jag till Martin en sväng. Får se :)

Nu ska jag mata vovven och vänta på att C ska komma hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0