Måndag och tandläkaren

Blev inge film eller dusch eller nått igår.. Grymt sent blev det, men det var inte meningen. Tror seriöst vi satt och pratade fyra timmar i sträck eller nått? Men sånt är välbehövligt ibland :) Vaknade inte av klockan imorse såklart, haha trodde jag kunde sova fyra timmar och sen vakna av den? Nåja, det blev inte skitsent så jag hoppade in i duschen och sen tog vi bussen till tandläkaren och sen handlade vi mjölk och sånt. Och Christoffer kunde äntligen köpa snus, han var utan hela dagen igår så han var inte skitrolig, förstår inte hur man kan ha sån abstinens efter nått, det är sjukt egentligen!

Kom hem för nån timme sen, och ska till tandläkaren halv åtta imorgon. Måste alltså åka med bussen tio i sju, kul jul! Antingen tar jag en powernap ikväll och är vaken tills jag ska till tandläkaren, eller så lägger jag mig om typ två timmar kanske? Kommer aldrig vakna annars är jag rädd för...

Snart börjar Pengarna på bordet och det ska vi se, sen ska jag göra chokladbollar. Åt inge kladdkaka igår för jag är så äckligt less på det, så köpte margarin idag så jag kan göra chokladbollar istället. Ska göra typ tre satser och frysa in så man har ifall man får besök eller så! :) Bakar typ hela tiden numera, fast bara chokladbollar eller kladdkaka. Men det är ju kul ibland!


Gammal bild på min vovve i brist på annat! Från förra året efter en tävling :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0