Måndag, rubrik, osv

Blev ingen tidig kväll igår, nej vad ovanligt! Det blev fyra avsnitt av Mysteriet på Greveholm och lite cola istället ;) Christoffer har aldrig sett det så då lärade vi göra det tycker jag! Så vi får se några avsnitt till sen nån gång när vi har tid över. Efter vi hade kollat det så stupade jag i säng ganska snart, fast klockan var väl lite för mycket redan då.

Har haft en aggro-dag idag och tänker inte sluta vara grinig än inte, näe. Nu jäklar!! Vaknade i alla fall klockan elva och har glott på teve (tror jag?), postat lite viktiga papper och rastat hunden. Dom har tätat dörren och bytt "nått som jag inte vet vad det heter" för andra gången. Christoffer har dammsugat hela lägenheten och jag har duschat hundra år ungefär.

Vi har nyss varit och handlat, så nu blir det nudlar till middag för att vi båda var så sugna på det. Senare blir det saft, ost och kex framför teven :D Och Christoffer får äta sina äckliga vitlöksklyftor haha.. Som de nördar vi är så ska vi kolla på Pengarna på bordet klockan åtta som vi alltid gör. Får se sen vad som händer och sker. Nu ska jag i alla fall kirra nudlarna så vi kan äta nån gång!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0