Söndagkväll och baka lite?

Igår blev jag på jättedåligt humör helt plötsligt så gick och la mig halv nio i brist på annat. Christoffer fick besök då och dom åkte tio i tio så då kom han in och väckte mig och tvingade upp mig haha. Han vela att vi skulle kolla film, men när jag hade orkat mig upp igen så kom Adde förbi så dom spelade xbox istället haha! Höll mig i alla fall vaken ett par timmar, minns inte hur länge.

Och idag var Christoffer uppe en timme före mig, ovanligt. Han har spelat match idag och lagat mat också. Jag har verkligen inte gjort någonting, var länge sen jag var såhär lat :P Har iofs fixat naglarna men det var inte alltför ansträngande. Vi var nyss på promenad med vovven, drog lite kallt om öronen utan mössa haha.. Men nu så ska jag slänga ihop en liten kladdkaka i brist på annat, sen duscha och kanske kolla nån film?

Igår gick nog min tand sönder, ja den jag lagade för nio dagar sedan. Fuck my life! Så ska väl till tandläkaren imorgon så dom får kolla på det åtminstone, men kommer nog inte hinna få en tid innan jag åker till Gällivare så blir först nästa år dom kan kolla, och då måste jag alltså betala. Fuck my life igen. Det är typ femte gången samma tand går sönder, vad är det för fel på den egentligen?! Nådigt less på livet måste den vara i alla fall..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0