Bränt lite pengar

Idag har vi varit på Rusta och ÖB för jag var ute efter nå billiga gardiner. Vi har ju tre fönster i vardagsrummet så då vill man ju bara ha nå billiga gardiner eftersom man måste köpa tre av samma. Vi hittade inte ett enda par gardiner som dög, men lyckades komma hem med bland annat detta:


En dörrmatta för tio kronor! Kul att jag nyss lagt dit den och det är redan hundhår på den haha..


Christoffer hittade såna här för en krona styck som han tyckte vi skulle ha, vi köpte tio stycken och jag har inte en blekaste aning om vart vi ska ha dom haha! Men det visar sig, ska fundera på det.


En brödrost för 199 kr köpte vi också

Sen köpte vi typ nå chokladtomtar, schampo, balsam, nå kablar, grytlappar, hundsaker och sånt där som kan vara behövligt. Christoffer har en brödrost hos sin pappa men har aldrig pallrat sig dit och hämtat den så vi köpte en nu eftersom det var så billigt. Den passar ändå så in bättre än den han har.

Vi har också skrivit kontrakt på en motorvärmarplats idag, så nu kanske bilen blir bättre på att starta när det är kallt ute. Nu har jag tänkt hälla oboy i en burk som vi köpte idag, som jag har diskat. Sen kanske placera ut några värmeljushållare? Efter det ska jag ta ett långt jäkla bad och filosofera lite :)


Fick möblera om lite på bänken så att brödrosten passade in, synd att vi bara har uttag på den bänken, hade velat ha brödrosten (och kaffe-tjofräset) på bänken bredvid kylskåpet egentligen, men det där får bli bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0