Julklappar, julhandling och lite annat

Full rulle har det varit idag. Mamma väckte mig vid niotiden och jag klev upp och duschade. Sen for vi på stan och köpte sista julklappen, fikade och åkte sen upp till mormor och morfar. Bilen fick stå i garaget och tina upp handbromsen innan besiktningen kl 14.20. Så när det var dags åkte vi dit och besiktade, och skrutten gick igenom för första gången på flera år! Duktig bil.

Kikade sen lite på Djurmagazinet, sen skickade vi iväg en julklapp, var på apoteket och sen var jag hos optikern som fick böja till mina glasögon för dom var lite snea. Sen hem, äta och julhandla med pappa. Har rensat mina grejer som jag hade kvar här, bäddat sängen, slagit in julklappar och lite sånt. Är grymt trött så det blir läggdags snart. Typ nu egentligen, tänkte bara rasta hunden och sen borsta tänderna. Skulle egentligen ha varit på glöggkväll hos Anna men jag orkade verkligen inte :( Känner mig trött och sliten idag.

Sover första natten hos pappa sen jag kom hit, i min lillebrors gamla rum då han har fått mitt. Så det här är ett gästrum nu, känns lite konstigt att sova i det här rummet faktiskt :) Inatt vaknade jag klockan fyra av en mardröm och kunde inte somna om förrän klockan sex på morgonen.. Hoppas jag slipper det idag!

Imorgon hämtar morfar mig kl halv elva, då ska jag upp till Malmberget och hjälpa mormor med att laga julmat. Sen har jag ingen aning om vad som händer, men förmodligen inte alltför mycket!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0