Försov mig såklart, som vanligt..

Kul att jag hade en lektion idag, 8.00-9.00. Jättekul också att jag försov mig och vaknade 9.15 :))) Blir så less på mig själv!! Kan inte ladda mobilen när jag är hos mamma för då har jag den i sängen när jag sover och då vaknar jag inte av alarmet, vaknar bara om den ligger på nån hård yta så man hör att det vibrerar. Så jag har inte gjort mycket klokt idag, förutom att gå till tandläkaren. Promenerade dit och hem fastän de var kallt. Det är ju inte långt men då var ju i alla fall dagens nytta gjord och jag kan känna mig nöjd och duktig.

Har pratat en sväng med min störda pojkvän också, haha alltså han är så sjuk så man kan inte annat än skratta åt han!! Tur vi har lika sne humor, vi har alltid så roligt ihop för att vi är så knäppa. Han lyckas alltid få mig glad med nå tröga skämt eller nått :)

Nu ska jag tina upp lite hallon, göra varm oboy och kanske ta ett hårdbröd. Är grymt sötsugen men det ska vi bota utan godis. Hallon = 0 points, lättmjölk och oboypulver = 1,5 points, ett hårdbröd = 0,5 points. Jag ska äta 19 points om dagen och man får minst äta 16 points per dag (man kan ju spara och samla). Jag har ätit 12,5 points så måste äta lite mer innan det är slutätet för idag.

Kom på att jag måste duscha och rasta hunden också. Lutar åt att jag kommer försova mig imorrn med, med tanke på att jag börjar klockan åtta ;) Herr C skulle i och för sig ringa och väcka mig så det ska nog gå bra, men blir lite sent som vanligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0