Glöm inte bort att andas

Klev upp typ halv ett, mindre bra men jag orkade mig inte upp tidigare för jag hade ändå inget speciellt att göra. Ida ringde när jag varit uppe typ tio minuter, sen kom hon hit och vi började skriva på svenskatalet. Blir inget högtidstal utan ett tråkigt argumenterande tal istället. Men det känns lättare så på nått sätt. Ida for iväg typ två timmar och sen kom hon tillbaka och vi fortsatte jobba. Sen vid halv sex så var vi klara för idag for vi iväg en sväng. Så skönt att ha börjat på skiten i alla fall, har haft massa ångest för den! Nu har jag inte alls nå mycket söndagsångest och det är bra det (och ovanligt).

Är på världens damphumör idag, så jävla arg och less så det finns inte. Fast egentligen känner jag ingenting alls på samma gång för jag är så less. Vill skrika, slå sönder nått, gråta och skrika igen. Fast samtidigt vill jag bara sitta och glo in i väggen och fundera över vad jag egentligen känner.

Ikväll ska jag kolla Top model, Solsidan och kanske Big brother om jag orkar. Imorrn är det en fullspäckad jävla dag och jag har ingen aning om hur jag ska orka. Men det är sånt man skiter i!

 

Nu vart jag verkligen glad igen, för min bästa pappa har fyllt på min mobil! Har varit utan pengar helt i tre dagar och man blir verkligen socialt utstött haha! Har inte gjort ett skit i helgen för jag har inte kunnat svara på nå sms jag fått eller nånting. Nu kan jag börja leva igen! Tack bästa pappa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0