Allt detta tjorv med att åka tåg

Jag blir tokig på dom här förbannade jävla tågen!! Igår spårade ett tåg ur mellan Bräcke och nånting så nu kan inga andra tåg köra där på flera dagar tydligen och det finns ingen väg att omleda. Samma tåg som jag ska åka med imorgon, fast det som går idag är helt inställt?!

Man hänvisas istället till det sena tåget, vilket i och för sig skulle vara bättre för mig för då får jag åka direkt från Gällivare och slippa byta i Boden. Hur som helst, vart jag än åker ifrån så får man åka till Örnsköldsvik, och det tar typ 6-7 timmar men sen är det i alla fall buss från Örnsköldsvik till Sundsvall, vilket är drygt 15 mil och det kommer förmodligen att ta ungefär hundra år med buss. Sen från Sundsvall åker tåget vidare och då har jag cirka 2-3 timmar kvar till Gävle på tåg.

Jag ska åka ensam med massa packning, en hund som dessutom löper och en jävla hundbur. Jag har inte händer så det räcker.. Behöver jag ens säga att jag har ångest? Vill bara komma iväg nu så att man är framme nån gång, och så att man fattar vad som händer och hur man ska bete sig och hur man tar sig ner. Har inte ens kommit iväg ännu och är redan less..

Bara jag kommer fram och det inte tar ett helt jävla dygn så är jag nöjd..


Kommentarer
Postat av: Anonym

lämna hem hunden :) hehe

2011-01-18 @ 17:21:25
Postat av: Anonym

Tänk om det skulle vara hanhundar på tåget samtidigt?! Aj vad taskigt att ta med löptik.

2011-01-21 @ 08:43:08
Postat av: e

det var hanhundar på tåget, men spelar det nån roll? har man hanhund så får man räkna med att träffa löptikar på allmäna platser. jag har lika mycket rätt att åka tåg med min hund som de har med sin.

2011-01-21 @ 12:32:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0