Rubriker är tråkiga

Kom till Gävle igår morse, till och med en halvtimme tidiga var vi! De sista 2,5 timmarna av resan åkte vi tåg och det gick riktigt fort, pratade med en kille som satt på andra sidan gången hela vägen. Han hade också hund och han tyckte det var så bra för det öppnar upp till så många konversationer som man annars inte har, vilket i och för sig stämmer.
Vi pratade om massor och han hade väldigt lustiga idéer som han delade med sig, bland annat om nån tävling han fantiserat om då man åker på is bakom nånting och gör nå hopp, jag fattade inget men låtsades som det hehe. Sen sa han att han tyckte att det hade varit bra om man kunde välja när man bokar tågbiljett om man är singel eller inte, så hade det kunnat vara speed-dating med byte på varje station. Haha ja jag säger då det, han hade knasiga idéer! Sen talade han också om att han spelade bowling och hade blivit tränad av nån som vunnit SM(?) och att han var medlem på match.com men han var irriterad för att det var dyrare än vad han tänkt. Riktigt lustig snubbe haha!

Idag har jag tagit en liten prommis med min jycke sen har jag dammsugat och städat hela lägenheten och vikt in massa kläder i garderoben som Christoffer har hämta hos sin pappa sist jag var här. Såg verkligen ut som ett bombnedslag här, jag gnällde massa igår så jag var ju tvungen att städa idag då ;)
Jag har i alla fall sparat disken till honom för han lovade igår att han skulle diska. Så nu väntar jag bara på att han ska sluta om en kvart så han kan börja åka hemåt. Vet inte om han skulle handla innan eller om vi skulle gå på Ica sen. Ska i alla fall börja fundera på vad vi ska äta till middag också.

Nu ska jag lägga mig på soffan och kolla vem som vinner Top model. Kommer säkert somna hit på ett tag för jag är bra trött efter att ha plockat och städat, det händer ju inte ofta haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0