Hemma och döhungrig

Hemma igen. Känns mest bara jobbigt, även om jag åker ner snart igen. Det är så mycket ångest nu alltså, så mycket som ska göras i skolan och massa. Känns lättare att vara där nere, men det är ju för att jag slipper tänka på allt då. Men det kommer gå bra, jag ska bara försöka intala mig själv det först. Måste lägga i en högre växel både när det handlar om skolan men framförallt det där jävla körkortet. Jag har verkligen ingen lust att ta det, för det känns som om jag aldrig kommer nå dit. Har sjukt mycket ångest över det men jag måste fortsätta nu igen när jag redan har börjat. Det gäller bara att jag gör det till 100%, men det är svårt när man inte har någon vilja eller motivation. Måste försöka hitta den där någonstans.


Jag och min fina spelade kort hos Jonas igår, jag kan typ inte spela kort över huvudtaget men kul var det ändå!

Hade tänkt fara på religionen idag eftersom vi börjar ny kurs men hann inte med någon buss och mamma hade möte så hon kunde inte skjutsa. Men tror jag har religion imorrn på morgonen, hur som helst har jag nytt schema och slutar 12.05 så jag klagar inte! Mitt schema är inte lika slappt som det jag har haft men det är ändå inte jobbigt.

Är sjukt hungrig, har inte ätit sen igår förutom lite godis på tåget. Vi åt middag hemma hos Christoffers pappa igår och det var rätt tidigt så jag skulle hinna med allt innan tåget gick. Luktar plättar från köket nu, ska bli sjukt gott att äta snart!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0