Det här är en rubrik

Fyhelvete vad rädd jag var när vi rastade hunden igår! ;b Det var vidrigt att gå runt i mörkret och titta sig omkring och lyssna. I ett fönster såg det ut som att det stod nån med ett finger runt nån list (vet inte hur jag ska förklara) och jag höll på att skita knäck. Och först dååå förstod Christoffer att jag verkligen inte klarar av att titta på skräckfilmer. Jag hoppas att han aldrig vill titta på några såna med mig nu när han vet hur jag blir ;) Haha jag är verkligen lättskrämd, det är inte att skämta om.. Men igår var en sådär lite halvspeciell dag som vi faktiskt kan komma ihåg för nostalgins skull (bara jag och C som vet), så jag lärade offra mig.


Myyyys i soffan igår för två gullrumpor när vi kollade på filmen, tyckte hunden var lite taskig som snodde Christoffer av mig när jag faktiskt var rädd :(

Just nu är jag och vovve ensam hemma. Christoffer är nånstans med Sebbe och Henke tror jag. Han skulle komma hem snart sa han, men han drog för typ två timmar sen. Den där pojken har verkligen inget tidsbegrepp, och plus på det så är han världens tidsoptimist. Verkligen en bra kombo. Tur att man är van :) Nu ska jag rota i skafferiet och se om det finns grejer så man kan slänga ihop nån kaka eller nått, i brist på annat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0