Uppgift: lära mig att steka plättar

Idag blev jag skrämd av en padda igen. Vi var ute på kvällsprommis med hunden för typ en timme sen, så luktar hon på en padda och den började hoppa så jag skrek till för jag var inte riktigt beredd på att det var en padda. Christoffer blev skitsur och sa att jag kommer göra min hund livrädd för paddor till slut :P Men dom ÄR faktiskt läskiga, och äckliga! Har börjat träffa på massa paddor senaste veckan, snart vaknar man väl av att man har en i sängen haha! Fyfan.

Idag skulle jag steka plättar för första gången i mitt liv. Gjorde en smet för 30 stycken plättar men har ingen aning om hur många vi fick. Både jag, Henke och Christoffer provade steka men det gick åt helvete. Jag fick verkligen damp för jag var så jävla hungrig, och så vart jag sur för Christoffer sa att han kunde steka plättar (men han kunde ju tydligen inte), och jag visste att jag inte kunde det redan från början. Vi kom överens om att det var stekpannans fel, för den står snett på plattan. Det är faktiskt sant haha. Till slut fick jag ett psykbryt och gjorde ungefär hundra som misslyckades och sen lyckades jag med EN! Var helt överlycklig så sen stekte jag en jävla massa haha :D Jag tror jag lärde mig faktiskt! Men när jag väl var klar med plättstekandet efter ungefär två timmar (var faktiskt svårt i början hehe) så var jag inte ens hungrig längre, kul.

Så jag har inte ätit nått på hela dagen, förutom en halv plätta. Lika bra har jag klarat mig för det, är inte ens hungrig. Nu ska jag titta lite på teve sen krypa ner under täcket med min knodd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0