Lortgrisen från Bergby

Christoffer kom hem efter åtta idag och såg ut som en jävla lortgris alltså, de syns inte på bilderna hur jävla grisig han var. Hela han var fan svart! Fick hjälpa han i duschen och tvätta rent armarna med diskmedel och en disksvamp haha! Och hans hår var grått. Han åldrades visst i förtid. Synd att jag inte kunde fota utan blixt, då hade folk fatta hur skitig han var. Hårt utarbetad man, som han säger ;)


Hans t-shirt var turkos imorse och den hade inte en fläck på sig för jag brukar sova i den. Den är från pappas företag och trycket i bak är vitt men det syntes inte ens, han var så jävla skitig

Jag har så sjukt ont i knäna nu så fyfan. Christoffer frågade om jag åldrats i förtid, är stel som en gamling. Mina knän känns som banana skids, ni vet sånt där segt godis som man kan vrida och vända på hur mycket som helst utan att det går av? Jag har ju problem med knäna annars och det är inte bra att gå så långt i dåliga skor, men nu får man sota för det. Hoppas det går över till imorgon i alla fall, vill inte springa runt som en gammal tant i helgen :) Eller så får man väl bara blunda för att det gör så jävla ont.

Nu ska jag strax hoppa i säng, fyfan vad det ska bli skönt att sova!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0