Finvädret håller i sig

Kröp ner i sängen bredvid min kära igår och slog på Tangled, eller Trassel som jag tror den heter på svenska? Hört att så många säger att den är bra, men jag var lite skeptisk. Inte direkt så man tittar på filmer om Rapunzel och sånt när man är i den här åldern :b Men den var faktiskt bra, eller bättre än jag trodde! Stoffe somnade efter tre minuter, men var som inte meningen att han skulle se filmen med mig (då hade vi nog valt en annan haha) utan mer att jag bara skulle få ha lite sovande sällskap ;)



Somnade efter två nån gång och vaknade LIVRÄDD imorse av att det ringde på dörren, fyfan vilken hjärtklappning jag fick. Trodde att Christoffer låg bredvid ännu så vart mer rädd när jag såg att han var borta, men kom på att jag faktiskt var vaken när han åkte till jobbet imorse. Det var iaf Patric och Carro som kom och jag följde med dom in till stan. Vi kom hem för typ en halvtimme sen och jag väntar på att Christoffer ska komma hem så vi kan gå och handla. Skulle göra det under dagen idag men han glömde lämna mitt kort hemma för han hade det i sin plånbok.

Idag ska jag laga till en gomiddag som jag har varit sugen på länge. Vi tänkte bara vara hemma och ta det lugnt sa vi igår i alla fall, men får se hur det blir. Det är ju såpass fint väder så kanske blir ett kvällsdopp idag igen, vi får se :) Nu ska jag kolla dagens avsnitt av danska Paradise hotel innan min knodd kommer hem från jobbet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0