Knodden är påväg hemåt

Min fina har åkt idag. Jag hatar verkligen när han är här och åker från mig, det känns mycket jobbigare än när jag åker hem från honom. Lagomt med ångest eftersom han verkligen försökte övertala mig att följa med.. Men jag är tvungen att stanna några dagar i alla fall. Stackaren sitter på tåget som är tre timmar försenat!! Skulle ha varit i Umeå nu men han har bara åkt förbi Boden.

Jag sa just det åt Christoffer idag, fan att man aldrig vänjer sig. Kommer gråta ihjäl mig ikväll när jag lägger mig och hela sängen luktar som han. Inte är det bättre av att lyssna på emo-musik och bli emo själv. Men första natten är alltid tuffast, sen går det bra igen.


Mitt hjärta, kommer sakna ihjäl mig efter honom känner jag redan nu

Jag har haft världens bästa vecka. Jag har haft min familj, min pojkvän och mina vänner vid mig på studentbalen och studenten och det kunde inte blivit bättre. Jag är så glad och nöjd över hur allt blev. Bästa sällskapet, sjukt god mat, trevlig stämning och en hel del annat. Tack allihopa för ALLT! Ni gjorde min student till världens bästa! I love you.

Jag tänkte nog inte skriva så mycket mer nu faktiskt. Imorgon blir det grillning hos mormor och morfar, det ska bli helt galet gott! Fast kom på nu att pappa lovade min favoritmat imorgon som vi egentligen skulle ha ätit idag (men vi beställde mat för han inte orkade laga eftersom det var dödligt varmt), så då blir jag nog utan den :( Skit ocksååå! Får försöka lösa det hela på nå lämpligt bra sätt, god mat vill man ju alltid ha hehehe!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0