Älskling 20 år

Idag fyller min lilla knodd 20 år. Han var ju nyss 17 och vi hade precis träffats och nu har det helt plötsligt gått flera år. Haha, det är typ så det känns! Tåget var en halvtimme sent imorse så vi kom fram 4.59 och jag fick springa upp till stan till bussen som skulle gå 5.06 och jag hann precis. Haha, tänkte då fan att jag skulle hinna hem och väcka pojken. Och det gjorde jag!


Trött husse och trött hund här för någon månad sedan

Kom hem och kröp ner i sängen bredvid honom och var sen uppe med han tills han åkte till jobbet, sen har jag lagt mig och sovit. Men han ringde nyss och sa att Kerstin skulle komma förbi med smörgåstårta så jag har vart vaken sen dess men ska lägga mig och sova igen.

Är sjukt trött, var en snubbe på tåget (vi satt i en glaskupé med fyra säten) och jösseees vad han babbla! Skojar inte att käften gick i ett från kl fem då han klev på tåget tills ett på natten. Kul att ha nån att prata med men det var bara det att de inte var mkt man hann säga eftersom han pratade heeela tideeen ;) Jaja, jag sov två timmar på tåget och har sovit tre timmar här och nu ska jag sova ännu mer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0