Busbusbus, eller nått

Det vart inte bara en snabb sväng till Coop med Ida igår för vi var ute och busade halva natten sen. Fast vi var hemma hos mig och kollade Big brother en sväng också, eller ja i två timmar för vi såg torsdagens avsnitt också. Kom nog hem vid halv tre på morgonen men var helt uppspeedad för vi hade skrattat så mycket så jag kunde inte lägga mig direkt.

Vi gjorde lite planer inför veckan också, haha vi är så störda så det finns inte. Värsta är nog att vi båda tänker genomföra det, kommer bli skitkul haha! Hoppas folk tror på det också ;) Hahaha....


HAHA sa till Ida att köra enda fram till bommen igår när vi väntade på tåget, vi har stört dålig humor!!

Idag tänkte jag egentligen åka till klubben och hjälpa till för det är tävlingar. Men jag sov lite föör länge och dessutom regnar det och jag är sjuk. Så det kändes inte som att det var världens bästa kombination, jag hoppas dom klarar sig utan mig där ute.

Ska iväg till Sophie senare och lämna presenter till hennes barn, som är från hennes mormor. Fick ta med dom upp så hon slapp skicka dom med posten. Dom har bokat bord på Nex så jag får se vad jag hittar på när jag kommer hem från henne :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0