Haha dagens alltså..

Började med att det för två timmar sen ringde något konstigt 033-nummer till min mobil så jag vågade inte svara. En halvtimme senare ringer det något annat 033-nummer och jag svarade inte då heller. Men när det ringde tio minuter senare ett annat nummer så svarade jag. Då sökte dom någon Susanne men hade alltså ringt fel. En kvart senare ringer samma nummer igen och hon fattar inte att hon kommit till mig igen. Hon ringde angående en annons om möbler på Blocket.se. Frågade vad hon ringt för nummer och det var ett heeelt annat än mitt! Vi båda fattade verkligen ingenting.

Sen ringer en kille bara någon minut efteråt och jag svarar och frågar vad han ringde på för nummer och jag får det av honom. Sen ringde två nya nummer som jag inte orkade svara på, det började liksom bli lite drygt.  Så började jag diskutera med mamma och vi kom fram till att dom måste ha vidarekopplat till mitt nummer. Jag provade slå den där Susannes nummer och kommer till min egna telefon. Skitkul.

Då kollar jag upp dom två numrena som går till ett tapetföretag som Susanne står registrerad på. Så jag ringer upp det ena numret och kommer till en växel och förklarar hur det ligger till. Hon säger att Susannes telefon var trasig igår men den är lagad nu så vidarekopplingen ska vara upphävd och jag ska inte bli störd något mer. Två minuter efter att vi lagt på så ringer det en kille igen och söker Susanne och jag förklarar att han inte kommer få tag i henne även om han ringer samma nummer igen för att dom har vidarekopplat fel. Så han skulle ringa till växeln igen sa han (antagligen samma som jag ringde till).

Och alldeles nyss ringde det ett nummer fast det ringde bara en signal så jag hann inte svara men jag kollade upp det och det var från det där företaget.

Lite kul att det är felkopplat till mig eftersom jag bor 146 mil ifrån Borås. Det har totalt ringt till mig tio gånger från åtta olika nummer på två timmar. Måste vara nå jävla fina möbler/tapeter ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0