Imorgon åker vi

Okej, nu är det veeerkligen fullt ös medvetslös. Idag har jag gjort allt jag ska utom att duscha och hämta medicin. Min medicin räcker till på måndag nästa vecka då jag kommer hem + att jag har några tabletter i Gävle så det är lugnt. Duscha ska jag kliva upp före sju imorgon och göra innan jag drar på akuttid till tandläkaren. Kul liv :) Sen brassa till skolan, ha redovisning psykologi/religion och sen köpa balbiljett. Slutar 12.10 och tåget går 13.15. Stressad kommer jag minst sagt att vara.

Så inga blogginlägg lär det bli förrän på onsdag nån gång. Framme 4.33 och då tar jag bussen till Bergby. Hoppas tåget är i tid så jag hinner med bussen och hem och väcka Christoffer innan han åker och jobbar :D Annars blir jag emo haha.. Vill inte komma till tom lägenhet och lägga mig ensam i sängen.

Nåjaaa, nu ska jag kolla de sista av Big brother och sen packa ner datorn och kanske fixa det sista. Har lite grejor att hämta från pappa också som ska med imorgon. Tur förresten att man har världens bästa pappa som kan låna pengar så man kan köpa balbiljett i veckan!! Lite knapert hade det blivit annars..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0