Några kronor fattigare men kläder rikare

Skulle ha åkt hem igår egentligen men så blev det inte så jag avbokade min biljett och stannar ett tag till. Mår verkligen skit nu, men det var bättre på eftermiddagen men nu på kvällen vart det dåligt igen. Har till och med spytt flera gånger, inte nå trevligt. 

Nu på eftermiddagen idag hann vi med stan i alla fall, jag, Christoffer och Henke. Jag köpte en rosa munktröja, ett vitt och ett rosa linne och en gul "topp" (tycker mer det är som en bh, lite lik bandeau-bh). Tänkte iaf ha den under lite pösigare linnen i sommar, men som vanligt så var den för liten. Blir så leeess, men där fick jag väl för att jag inte orkade prova den innan ;)


Dagens inköp! Fast den gula ska som Christoffer få lämna tillbaka imorgon efter jobbet

Christoffer vart ett par jeans, två linnen, en tshirt och ett par kalsonger rikare. Och Henke bjöd oss på mjukglass :) När vi kom hem for Christoffer och tränade medan Henke hjälpte mig att laga mat till oss tre. Var inte länge sen allt folk for härifrån och just nu står C i duschen och snart är det läggdags. Jag är verkligen helt död när jag inte mår bra. Skönt att jag var pigg nog att gå på stan tidigare idag! Så tråkigt att bara sitta hemma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0