Nattinlägg bara sådär

Huuuur orkar folk klaga om Eurovision song contest? Är en bra dryg jävel på facebook som har uppdaterat varannan sekund och nu gnölar hon över placeringarna. Spela roll? Så länge inte den låten som vann är fruktansvärd så behöver man väl inte bry sig om vilken plats de andra kom på? Bara för man tycker nått bidrag är dåligt men det kom på en bättre placering än man trodde så behöver man ju inte uppdatera 150 gånger på facebook om hur värdelöst det var? -.- Det är löjligt. Den där människan gnäller alltid om ALLT.

I veckan hittade jag i alla fall hittat den perfekta slipsen som matchade min balklänning också. Slipsen är lite blåare än klänningen men den passar super ändå. Hade nog inte kunnat hitta någon exakt likadan. Bra snäll ja som ordnar slips och allt, är ju som inte jag som ska ha den haha!
Pappa har hjälpt till att fixa bil också så nu är det mest stressande fixat. Nu återstår bara att fundera vad man ska ha för skor, hur håret ska vara och vilka smycken man ska ha. Sminket blir nog mest upp till Sophie tror jag, hon kan det där.


Slipsen till vänster och klänningen till höger. Håller hemligt hur klänningen ser ut i övrigt ;)

Nu ska jag krypa ner under täcket och fortsätta kolla sammandragningen från speedway-VM och om ett tag ringa min pöjk som är i Hudiksvall och cruisar med några andra pojkar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0