Kladdkaka och chokladbollar

Idag förhindrar jag att bränna sönder mig igen genom att baka chokladbollar. Igår försökte jag mig på kladdkaka på nå konstigt recept för att vi inte hade allt hemma, men de sket sig så jag hällde ut hela smeten. Idag blir det chokladbollar så då behöver jag inte bråka med nå varma grejor :P Fast hade inget margarin så använde vanligt smör istället, vette fan vad det blir nu? Blev nästan som en smet så ställde in den i kylen ett tag, fast kanske berodde på att jag hade varmt kaffe i hehe?

När vi ska handla nästa gång så ska jag då köpa hem så jag kan baka både kladdkaka och chokladbollar när jag vill, utan att behöva göra om recepten i ren desperation haha.. Fast den här gången (igår) var det faktiskt Christoffer som börja tjata om kladdkaka, så jag försökte fixa de för hans skull, men det sket sig ;)

Nu ska jag se Värsta Pojkvänsakademin som börjar om typ en minut, sen ner i tvättstugan och byta maskin, rasta hunden och rulla chokladbollarna. Fast vi har inget pärlsocker, hur jag nu ska lösa det?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0