Nya kranar

Christoffer har ringt till Telia typ 6-7 gånger och gnällt på dom att internet inte funkat, och igår sa dom att teknikern eller elektrikern eller vad det nu var hade till kl 18.00 på sig idag att fixa felet. Idag var först nån han hit vid halv nio på morgonen, tog två minuter så hade vi internet. Fel att skicka nån tidigare?! När dom fattade att det var i källaren som felet låg..

Nåja, två timmar senare kanske så kom två snubbar och tätade sovrumsfönstret, fixade så att sovrumsdörren går att stänga (fast bara innifrån, och vi vela ha utifrån..), och bytte kran på toan och i köket. Tror det var allt! Tätningen av ytterdörren skulle dom göra..nångång... Som vanligt.. Men men, det är väl inte hela världen. Skönt att slippa frysa om rumpan för att det drar kallt från fönstret iaf :P Han som tätade skrattade och undrade vad de var för nån som hade tätat tidigare, för det satt inte ens fast!

Skönt som tusan var det att vi har fått helt nya kranar för dom läkte. Vi felanmälde den på toan men dom trodde det var i köket, så medan dom kollade den så såg dom att den också läkte. Vi hade såna där med två vred/kranar eller vad det nu heter, alltså varmt på vänstra sidan och kallt på högra. Skitdrygt att försöka få till perfekta värmen när man skulle diska/duscha osv. Nu har vi fått moderna kranar så nu är det inget att bekymra sig över ;) Dock så sa dom att vi inte får några julklappar från Din Bostad nu och att vi inte får felanmäla nått förrän till sommaren. Haha, tur att dom är riktigt trevliga för dom var nog här i fyra timmar ungefär och fixade allt. Plus att dom slängde ut skit ur ett förråd som inte tillhör nån, så det fick vi! Har burit ner alla banankartonger så nu slipper man tänka på det. Nu ska bilen lagas, släp ska hyras och sen kan vi frakta grejerna hit från gamla förrådet, för nu vet man att det ryms.

Nu ska jag käka mat, sen göra chokladkaka som Jesper kom hit med! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0