Onsdag och tvättstuga

Jag gjorde allt jag skulle igårkväll, dessutom sorterade jag smutstvätten så då går det lite fortare idag när vi ska tvätta :) Liiite nöjd var jag när jag gick och la mig! En aning död också! Så jag har fotat lägenheten imorse och lagt upp massa bilder på facebook.


Vardagsrummet efter att vi bland annat tog bort bokhyllan, Christoffer fick ju en egen liten datahörna igår så jag kan kolla på teve när han spelar, för förut hade han teven som dataskärm.


Bokhyllan fick flytta in i sovrummet bredvid garderoben istället, tycker att det blev riktigt bra! Ser ut som att dom hör ihop litegrann i alla fall ;)

Är ni mer nyfikna så får ni kolla på resten av bilderna på facebook!

Vaknade i ett ryck imorse av att jag satt upp i sängen och klöste på tatueringen och den brände och sved :s Den kliade väl förmodligen och så började jag klia i sömnen. Gick upp och smorde den lite snabbt och fasen så det brände! Men när jag vaknade nästa gång så hade det gått över och jag verkar inte ha rivit bort skorpor eller nått, tur det för jag klöste och rev verkligen på den innan jag fattade vad jag gjorde..

Nu ska jag göra nånting åt ljusgardinen som jag hängt på balkongräcket, för det blåser så den flyger runt, lär linda den lite bättre eller sätta den inne nånstans. Sen ska jag bara vänta på att klockan blir fyra så att jag kan börja tvätta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0