En lördag som alla andra

Sen sist, typ? så har jag och Christoffer hunnit fira våran treårsdag och sen har jag blivit mörkhårig igen. Eller ja våran treårsdag var för två veckor sen, men jag har inte skrivit något om det. Och resultatet från hårfärgningen syns på bilden till vänster och sen i headern :) Det känns faktiskt ovant, konstigt nog, och jag var inte nöjd i början för jag tyckte att det blev för mörkt men nu är jag helnöjd! Såhär kommer jag nog förhoppningsvis att se ut ett bra tag, för som sagt så trivs jag mycket bättre i mörkt än i ljust hår.

Somnade strax efter klockan sex imorse, haha de är fan helt sjukt, fattar inte vad som blev av helt plöstligt när jag orkade vara vaken så länge! Hade klockan ställd på tolv men vaknade inte av det vilket typ aldrig händer, men pappa ringde halv ett och väckte mig och då skuttade jag ur sängen direkt. Har städat idag också och rensat lite. Är inte klar med allt men fortsätter ikväll eller imorgon. Tänkte även fota lägenheten idag, men det får nog bli imorgon för det är så mörkt redan och det är bättre att fota på dagen då :) Har egentligen lite beslutsångest för jag vill fota allt först när det är klart med nya grejer och sådär, men vet att många vill se hur vi har det så jag ska fota redan nu. Får väl ta nya bilder när vi fått alla nya grejer också.

Vi har ju ett minimalt förråd, mindre kan man nog inte få.. Man kan inte ens gå in i det, det är bara hyllor och det får inte ens plats en banankartong på hyllorna!! Så vi är tvungna att ha dom i lägenheten, men på måndag ska vi fråga efter ett större förråd, eftersom vi fortfarande inte har tömt förrådet på Hertevägen för vi vet inte vad vi ska göra av dom grejerna eftersom C har massa möbler efter sin morfar där..


Såhär har det sett ut nu i två veckors tid för att vi inte har kunnat ha banankartongerna nånstans...


Och såhär ser det ut idag efter att jag städade!


Pulade in typ 25 banankartonger i en av våra garderober, så allt trillar nog ut om man öppnar dörren haha! Tur vi har lite utrymme som vi inte behöver använda så vi kan ställa undan dom.

Nu ska jag joina min karl i köket och laga lite mat. Han står och diskar och sen när vi har käkat så ska vi nog åka ner på stan och köpa snus åt han tror jag. Sen när vi kommer hem så blir det väl att slå på någon film eller hitta på något annat ikväll. Ingen aning vad som händer, men skulle tippa på att vi fastnar framför teven med nå godis eller annat tjockt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0