Ingenting speciellt sådär typ

Är lite smågrinig idag, vi får nämligen inte hem soffan förrän imorgon... Christoffer hade fått ett sms tidigt imorse om att den levereras imorgon kl 12.15, så jäklar om den inte kommer då! Jag vill ju ha den nu :( Imorgon blir det nog Ikea om Christoffer hinner få ihop bilen idag, men jag ska inte skriva nått om det nu för det gjorde jag sist och det gick inge bra då :P

Herrn har match idag kl nio och vela att jag skulle följa med så kanske blir så då, får se. Tycker inte om att sitta helt nära spelplanen, vill inte ha en boll i huvudet :( Haha är så jäkla bollrädd!!

Kokar ägg nu, gick inge bra sist så hoppas det går bättre nu. Har svag huvudvärk så ska ta alvedon, inte göra som jag brukar och vänta och se om de går över och istället få brottas med världens värsta migrän... Händer alltid mig! Får se vad man ska laga för mat idag då? Vi lär handla här nån dag också, vi har massor med makaroner, mos, ris, pommes osv men det är lite sämre vad man kan äta till, om vi nu inte vill käka falukorv varje dag så ;) Och det är vi inte så sugna på..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0