Kvällsmys

Soffsällskapet för kvällen ser ut såhär:


Och jaaa, tyvärr så får våran hund vara i soffan, och i sängen - dock bara om någon säger åt henne. Hon ser alltid på en och väntar på att man ska säga att hon får komma. I början fick hon inte, men Christoffers kompisar har alltid lockat upp henne, plus att hon sov i fotändan av min säng när jag bodde hemma, så ja det var så det gick till helt enkelt. Ibland kryper hon upp i soffan på nätterna men tusan så hon skäms när man vaknar på morgonen :P Då skuttar hon ner direkt. Och till min familj där hemma så har jag ingen allergi alls, för nu sköter jag min medicin varje dag :) 

Nåja, i alla fall så är det bara jag och vovven hemma ikväll. Idag har jag varit på AF och så var vi förbi på sjukhuset och hälsade på Christoffers kompis som är inlagd då han körde av vägen i fredags. Men det vart bara en snabbis för han var på IVA igen när vi kom dit, vi väntade en timme på hans avdelning men var sen tvungen att åka så då gick vi ner på IVA och frågade om vi fick säga hej, så Christoffer pratade lite snabbt med han. Sen hem, och C lyckades skaka liv i Martin till slut och nu är dom i Stockholm för Martin jobbar och C följde med som sällskap. Så dom är väl hemma inatt/imorgon nån gång.

Funderade på att hålla mig vaken tills han kommer hem men tror jag skippar det. Ska dricka te, se om det är nå bra på teve (annars slår jag igång en film), sen rasta hunden och efter det blir det läggdags.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0