Jävla höstlöv

Idag har vi samlat på oss mer banankartonger, nämligen tjugotre stycken!! (Hehe nej vi har inget liv, letar bara banankartonger om dagarna) Så nu har vi 53 banankartonger.. Fast nån hade räknat ut att i genomsnitt behöver man 80 stycken när man flyttar från en trea, och vi flyttar från en fyra nu. Så vi behöver nog några till.. Men det ska nog gå bra! Nu är datum satt i alla fall, så det blir nog vecka 38 som mamma flyttar :)


Hela bilen full.. Går in åtta stycken i baksätet, hade gått en till om inte hundarnas "leklåda" hade vart där, sen två stycken i min hunds del av bilburen, hon fick sitta i knät på mig :P

När jag och mamsi var ute med hundarna idag så tog hon en bild på mig och min hund och det var då jag insåg HUR SJUKT JÄVLA FULT mitt hår är!! Det var nästan så jag ville dö (okej, inte riktigt hehe), men jag måste verkligen göra något åt det. Blev jättedeperimerad, det ser ut som ett höstlöv.. Snyft. Måste verkligen göra något åt det direeekt, för fyfan så här kan jag ju inte se ut... Menar färgen då alltså, den är helful. Känner mig som en ginger. Och jag ser inte klok ut som gingerhead..

Nu ska jag dra iväg ett sms till min pojkvän som borde vara påväg till Karlstad just nu. Sen ska jag packa ner grejer. Det blir väl mitt kvällsgöra skulle jag tro. Bäst att göra det nu när man har tid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0