Sista inlägget innan Turkiet

Blev Idol med Ida och pappa ikväll, under dagen så har jag packat och sen inte gjort så mycket mer. Eller var med Lina på stan en sväng också, var ett bra jäkla tag sen vi träffades sist så det var välbehövligt! Tog ett glas rödvin med pappa nyligen för att lugna nerverna så att man kan sova ikväll. Låg vaken i över två timmar igår och nojade över allt som kan hända, haha.. :s Nu är jag i alla fall sjukt trött och ska snabbt som attan blogga klart och stänga mina blå.

Pratade nyss med min fina pojk som för ovanlighetens skull hade somnat på soffan. Det händer liksom aldrig. Hehe (lögn). Hinner i alla fall byta några ord med honom imorgon ett x antal gånger innan vi drar från svensk mark, för han är ledig eftersom han ska till läkaren på morgonen. Plus att han har lovat att ringa nån gång, och skriva som vanligt, fast känns inte så kul att inte kunna skriva en miljon sms eller kunna ringa precis när man vill. :( Men jaja, det är ju bara en vecka och jag ska faktiskt på semester, så tror inte det kommer gå någon större nöd på mig ändå faktiskt!

Klockan står på 6.50, ska upp och duscha och packa ner det allra sista innan bilen rullar kl åtta. Vi ska stanna i Överkalix och Gammelstad innan vi kommer till Luleå, vart vi ska strosa runt och sen äta innan flyget går. NERVO TJEJ! Det här är alltså det sista som hörs av mig på ett par dagar, typ tills torsdag nästa vecka kanske. Förhoppningsvis är jag också en aning brunare när jag anländer Sverige på onsdag kväll 21 september. Tjohej!


Kommentarer
Postat av: Mimmmmí

kul att resa! Inget att bli nervös för, bara roligt ;)

2011-09-15 @ 12:25:47
URL: http://larsdotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0