Vi har en hel del att göra

Körde typ 30-40 packade flyttkartonger till mormor och morfars garage idag för det tar ju sån jävla plats i lägenheten. Det känns inte ens tomt efter att man har packat, helt knäppt vad mycket grejer man har. Hos mamma har jag packat sju lådor med grejer, man funderar liksom vart allt har varit eftersom mitt rum ser ut precis som det brukar, förutom att allt på väggarna är nerplockat..



Vi har hur mycket som helst kvar (eller ja mamma har, jag är klar med mitt rum) men tur att hon har tid på sig. Fast det som jag har kvar att göra är att det ska rensas kläder i klädkammaren också, och saker i källaren. Men det skulle vi nog göra imorgon tror jag?

Ja det händer ju inte så mycket här förutom att det packas och körs runt kartonger. Därför är det inte så kul att blogga heller, för det finns som inte mycket att skriva om. Men på onsdag bär det av till MYCKET varmare breddgrader och fyfan vad skönt det ska bli :) Min snälla pappa har även fyllt på min mobil så nu kan jag äntligen ringa, och så har jag gratis surf också! Och min kära mormor gav mig en fin slant som jag ska spara på så länge jag kan. Är inte superfattig nå mer, fint de!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0