Tvätt- och städdag

I fredags funderade vi först på att åka till Forsbacka, men sen kom vi fram till att vi bara skulle vara hemma och ta det lugnt. Men vid tiotiden åkte vi mot Hamrånge för att hämta två av Christoffers kompisar som skulle in till stan. Det var tydligen Sommaryran i helg så vi åkte dit vi också och var där. Det hände inte så mycket där och kvällen slutade inte skitbra, men bara å borsta av sig och strunta i sånt onödigt folk :) Synd om min kära pojkvän som fick utstå ett och annat bara.

Igår klev vi upp, käkade frukost och gjorde oss i ordning och åkte vid tvåtiden till Sommaryran och kollade på allt som fanns där dagtid. Sen blev det äta vid femtiden kanske, och efter det tänkte vi hälsa på Christoffers mormor men hon var inte hemma. Vi åkte till Tommy (hans morbror) och där var också hans mormor, så vi blev där till vid tio på kvällen. Då åkte vi till Sommaryran igen, och där var vi hela kvällen innan det blev att åka till Donken för att sällskapa med Jesper och Natta innan hemfärd.


Pojkarna åkte lite karusell

Idag är det tvätt- och städdag. Jag håller på att tvätta och Christoffer ska dammsuga. Jag tänkte passa på att rengöra toan också. Så man har lite att göra! Sen blir det tacos till middag, gott. Nu ska jag ner i tvättstugan och slå på en ny maskin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0