Första advent

Igår blev det filmkväll, vi kollade Cockpit med Jesper och Emma innan vi åkte ut och åkte lite bil. Inte för att jag ville, men som jag tidigare berättat så kan ju Christoffer konsten att tjata ihjäl en människa ;) Åkte hem sen och skulle sova, men var inte så trött så la mig i soffan och kollade PH och somnade där sen, skapligt ont i nacken man hade när man vaknade då haha..

Christoffer sov hur länge som helst idag, sen kom vi på att det var första advent så typ vid fyratiden tror jag så åkte vi till stan och gick på julmarknad, mysigt :) Men något kallt då!! Det bara stack i kinderna.. Dom invigde ju bocken idag och sköt typ tusen raketer, helt seriöst haha.. Hur många som helst, men det var fint. Vi tog en fika innan vi åkte hem och skuttade i duschen, åt jättesen middag (chicken nuggets för typ tredje gången på två veckor haha) framför Solsidan och sen gick vi över till Tomas för kaffe och Beck.


Gofika på Cafe Cappucino!

Det märks att det är kallt ute, lägenheten blir inte riktigt varm. I och för sig fryser jag alltid hemma. Nackdelen med att ha hörnlägenhet och bo på bottenvåningen.. I Bergby hade vi bastu hemma, sov alltid med fönstrena öppna, man gnällde då men skulle gärna byta tillbaka till det ;) Bilen är skitdryg nu också, dörrarna fryser jämt igen, oftast bara en eller båda i bak som går att öppna, så man får klättra och härja. Kanske blir bättre när Jesper flyttar sin bil så vi kan använda motorvärmaren, hoppas det. Så måste vi få tag i en kupéfläkt också så man får de varmt inne i bilen med :)

Nu blir det snart läggdags skulle jag tro, tidig uppstigning imorgon. Då ska det dammsugas och vädras innan vi får besök från Stockholm. Men nu ska jag först och främst diska middagsdisken, sen gå ut i -20 grader och rasta hunden. Brrr...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0