Söndag

Idag sov vi ut kan man säga, haha fyfan vad seg man var när man vaknade. Det blev lite lunch istället för frukost, och sen gjorde vi inte så mycket innan vi vid femtiden åkte ut till Vittersjö för att Christoffer och Jesper skulle byta hjullager, bromsskivor och bromsbelägg. Christoffers pappa jobbade så jag var inne och diskade åt han och kollade sedan på Solsidan medan herrskapet var i garaget. Fast jag gick ut innan Solsidan, och då visade det sig att det var fel bromsskivor så det gick inte att göra nå. Dessutom såg bromsskivorna mycket bättre ut än när vi fick bilen, antagligen för att den kanske hade stått ett tag då trodde Christoffer. Så dom behövdes egentligen inte bytas nu heller så.
 
Dom geggade på lite fett och satte tillbaka allt, och det var hjullagret på andra sidan dom trodde var dåligt men det var ingen idé att bara byta det, så skulle skicka tillbaka grejerna och sen byta allt på en gång. Bara det att när vi åkte hem hade det slutat låtit illa haha...? Så förmodligen var det väl på höger sida det lät från, och att de var för lite fett eller nå. Så vi ska skicka tillbaka allting och byta de framöver istället om det skulle börja låta illa igen :)
 
Åkte förbi Kerstin och Tobbe innan vi begav oss hemåt. Borde egentligen ha lagt oss för länge sen, för vi ska upp hyfsat tidigt imorgon och gör en del ärenden. Äntligen måndag!! Vi har längtat enda sedan i fredags haha :P Det är inte varje helg man längtar till måndag eller... Snart blir det sängen och så ska vi väl upp vid niotiden skulle jag tro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0