En seg lördag

Sitter i soffan och tittar på nått program om barn som tävlar i skönhetstävlingar osv. Har nog sett det förut men kan ändå inte smälta allt, vissa ska inte ha barn. En stackars unge var nio år och hade linser för att hennes mamma blev arg om hon hade glasögon.. Sen så tyckte hon att hennes dotter var ful när hon föddes och trodde att hon aldrig skulle bli fin. Det låter ju helt jävla sjukt, tror ingen mamma kan tycka att sitt barn är fult.. Tror mammorna försöker leva genom sina barn i de flesta fall, men tycker det är sjukt hur som helst. Barn ska inte vara snygga, dom ska ju vara söta..


Det var den här flickan som mamman tyckte var ful när hon föddes

Igår kunde jag ju som sagt inte somna om så satt och tittade på någon dålig film. Vi halv fyra ringde Sebbe så han, Öberg, Leo, Hägge, Sammy och Henke kom hit. Sen vid femtiden for alla utom Henke, Sebbe och Sammy och hämtade Christoffer och Jesper som kom hit sen. Vid sextiden åkte alla hem och vi gick och la oss ganska direkt. Men eftersom Christoffer hade druckit så snarkade han som en jävla gris (det gör han så fort han har tagit en öl...) och det gick inte att skaka liv i han så jag har sovit på soffan inatt för jag kunde inte somna när han snarkade.

Vaknade klockan tolv och laddade lite sen for jag ut och kutade :) Christoffer sover ännu, har varit tvungen att gå in i sovrummet flera gånger och kolla om han verkligen lever hahah.. Men han sov ju bara 1,5 timme igår på eftermiddagen och innan det ingenting på tåget, så alltså har han inte sovit riktigt sen i onsdags så jag tänkte bara låta han sova, det är ändå så omöjligt att väcka honom. Det är bara bra att han får sova ut nån gång. Men inte får han då sova länge imorgon, för då vill jag på Ikea eftersom det inte blev något idag ;) Nu ska jag snart kolla lite i frysen och se vad jag ska göra till middag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0