Matlagning var det!

Idag har jag och Chtistoffer hjälpts åt och lagat massa mat! Vi tinade upp 1,6 kilo köttfärs och delade upp den i tre och gjorde olika rätter. Har gjort tacofärs som vi ska äta idag, sen mixtrade vi på lite och jag provade allt möjligt haha! I den ena hade vi creme fraiche, vitlök och hade i morötter, aldrig provat det tidigare men det var faktiskt gott! Den sista hade vi creme fraiche, kryddor, chilisås, vitlök och kanske nå annat i, den blev helt okej. Nu har vi mat att värma dom dagar vi är lata ;)

Nu är herrn på Tempo och handlar tacochips så vi kan äta när han kommer tillbaka. Vi var båda hungriga när vi ställde oss vid spisen, men efter att ha lagat mat i typ en timme så var man inte hungrig nå mer haha :P Henke och hans kompis har varit förbi här men dom är med C och handlar och sen skulle dom ta bussen hemåt. Men det blir i alla fall att äta när han kommer hem, sen kanske ta det lite lugnt bara.

Igår la jag mig typ vid elva och Christoffer försökte få mig att kliva upp så vi kunde se film men jag orkade inte, så kanske blir nån film ikväll då om han inte har annat för sig, för nu är jag ju utvilad :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0