Trött tjej säger godnatt

Bilen gick igenom ombesiktningen idag, lite lättad blev jag. Fast det var ju egentligen inte konstigt eftersom Christoffer fixade alla tvåor innan så det vore mer konstigt om den inte hade gått igenom :) Sen trodde jag att det var idag som han hade möte på AF så vi var ju uppe riktigt tidigt för att hinna med allt, men visade sig att det var imorgon och det var ju ändå lite skönt för då kom vi iväg till Ikea lite tidigare och så slapp hela dagen gå när man hade varit där.

Vi kom hem från Ikea vid halv sextiden tror jag, och då åkte Christoffer iväg till sin morbror för att lämna ett paket som var medskickat i ett som vi hämtade ut idag. Jag ville stanna hemma och pyssla lite med det som vi köpt på Ikea :) Är som en liten unge på julafton när vi har köpt hem nått nytt! Sen sköljde jag upp de nya gardinerna och hängde upp de blöta för att jag inte orkade ta fram strykjärnet hehe.. Har märkt att det är jobbigt att stryka gardiner på ett minilitet strykbord..


Köpte tre små blommor till köket och hängde upp nya gardinerna (ser rörigt ut med tapeterna åde på bilden, men det är det inte i verkligheten! ljuset blir fel på bilden)

Har varit väldigt trött enda sen jag blev klar med allt småfixande. Tänkte hoppa i säng för en timme sen men började kika runt lite på internet men nu så ska jag sova har jag bestämt. Imorgon skulle jag behöva vika lite mer kläder och kanske packa upp väskan som jag hade i Gällivare? Vi har bokat biobiljetter till imorgon också, Christoffer hade ett gammalt presentkort som gick ut idag så vi bokade biljetter till imorgon så att presentkortet tog slut. Har inte varit på bio sen 2009 tror jag? Då såg vi Zombieland med två av Christoffers kompisar och deras flickvänner så ja, det var som ett tag sen ;)

Nu ska jag plocka undan lite på bordet och sen skutta i säng!


Kommentarer
Postat av: Mommo

Vad fint du har gjord jättefint med blommorna i köket tyckte du hade handlat mycket bra saker du är duktig

2012-01-11 @ 18:22:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0